Ruošiant maistą svarbi kiekviena detalė, mat dėmesingai parinkti priedai gali patiekalui suteikti išskirtinį charakterį bei padidinti jo maistinę vertę.
Konditerijos sritis yra itin delikati, todėl čia naudok tik nepriekaištingos kokybės priedus. Karališko aromato Burbono vanilė bet kuriam desertui suteiks dar ypatingesnį skonį bei kvapą. Priklausomai nuo gaminamo deserto recepto subtilybių rinkis Burbono vanilės ankštį, maltą vanilę arba vanilinį cukrų.
Žiupsnelis sutrintų liofilizuotų uogų gali papildyti įprasto deserto skonį, o taip pat tapti natūraliu ir gardžiu papuošimu. Ypatingos spalvos bei subtilaus skonio kepiniams suteiksi ir su mačia arbatos milteliais. Ekologiški apelsinų, aviečių, rožių ir kitų skonių ekstraktai atvers dar daugiau galimybių eksperimentuoti kuriant nepamirštamus skonių derinius. Nepamiršk į pirkinių krepšelį įsidėti ir konditerijai skirto juodojo arba baltojo šokolado – tai universalus priedas, kuris pravers kiekvienam mėgstančiam gaminti desertus ir saldumynus.
Biodinaminės speltų ar avižų sėlėnos gali pagerinti mitybos racioną, kuriame trūksta skaidulinių medžiagų. Jos puikiai tinka parturtinti sausus pusryčius, jogurtus, salotas, sriubas, varškę ir kitus patiekalus.