„Rapunzel“ ekologiški lubinų miltai.
Lubinų miltai yra universalūs dėl savo švelnaus, riešutinio skonio. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, magnio ir cinko. Tinka veganams.
Naudojimas: tinka naudoti gaminant duoną, pyragus ar kaip tirštiklį sriuboms, padažams. Galima dėti į glotnučius ir sausus pusryčius. Receptuose iki 15% javų miltų pakeiskite lubinų miltais. 60 g lubinų miltų atitinka 100 g miltų. 1 valgomas šaukštas lubinų miltų + 2 valgomi šaukštai vandens = 1 kiaušinis.
Sudedamosios dalys: ekologiškos nuluptos, skrudintos, maltos saldžiųjų lubinų sėklos 100%.
Maistinė vertė (100 g) – 1426 kJ/342 kcal: riebalų 9.10 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1.80 g), angliavandenių 9.50 g (iš jų cukrų 3.10 g), skaidulinių medžiagų 32.0 g, baltymų 40.00 g, druskos 0.080 g, magnio 186.00 mg (49.6% RMV), cinko 3.90 mg (39% RMV). RMV - referencinė maistinė vertė.