„Marigold“ kukurūzų spragėsiai su maistinėmis mielėmis ir žiupsneliu jūros druskos.
Maistinės mielės kukurūzų spragėsiams suteikia subtilų sūrio skonį.
Turi daug vitamino D, vitamino B12 ir skaidulinių medžiagų
Be glitimo. Baltymų šaltinis. Tinka veganams.
„Marigold“ – Lietuvoje jau pamėgti vegetariniai sultiniai. Birūs ir kubeliais, pasirinkimas įvairiems skoniams. Be įvairiausių E, bet su skoniu ir ne per sūrūs. Galima pasirinkti be glitimo, be laktozės, be mielių, netgi su sumažintu druskos kiekiu.
Taip pat „Marigold“ gamina populiariuosiuosius neaktyvių maistinių mielių dribsnius, kuriuose gausu vertingų B grupės ir kitų vitaminų.
Sudedamosios dalys: pilno grūdo kukurūzai, rapsų aliejus, Marigold Engevita® maistinės mielės 12.5%, jūros druska.
Pagaminta fabrike, kuriame perdirbami soja, pienas, riešutai, žemės riešutai, kviečiai, glitimo turintys grūdai, yra sulfitų.
Įspėjimas: gali pasitaikyti neišsprogusių kukurūzų branduolių.
Maistinė vertė (100 g) – 1962 kJ/469 kcal: riebalų 24.2 g (iš jų sočiųjų 1.5 g), angliavandenių 42.3 g (iš jų cukrų 0.8 g), skaidulinių medžiagų 12.6 g, baltymų 14.2 g, druskos 0.8 g, vitamino D 44 μg (880% RMV), vitamino B12 (cianokobalaminas) 14 μg (560% RMV). RMV – referencinė maistinė vertė.