„Rudy's“ kombučia gėrimas RABARBARAI. Tai natūraliai fermentuota žalioji arbata su rabarbarais, be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų). Gaivaus, subtilaus, saldžiarūgščio skonio.
Sudėtyje yra vitamino C, vitaminų B1, B6 ir B12.
Šis produktas yra nepasterizuotas, probiotinis, be glitimo ir tinkamas veganams.
Rekomenduojame laikyti nuo +2ºC iki +30ºC temperatūroje.
Rudy's Brewing Co – tai nepriklausoma kombučos darykla Kuldygoje, kurią 2019 m. įkūrė pora ir jų šuo vardu Rudy.
Gamintojai pasakoja, jog kombučą pradėjo gaminti namuose draugams, o dabar tai tapo jų šeimos verslu. Patirtis fermentacijos procese ir kruopštus požiūris į receptų kūrimą padėjo jiems sukurti aukščiausios kokybės produktus, pasižyminčius sodriu ir ryškiu skoniu, išsiskiriančiu iš visų kitų šiandien rinkoje esančių produktų. Dar labai svarbu paminėti, jog kombuča gaminama tik iš natūralių ir ekologiškų produktų.
Tad labai kviečiame paragauti ir patiems įsitikinti šio produkto unikalumu.
Sudedamosios dalys: filtruotas vanduo, tyros rabarbarų sultys (15%), arbatos simbiotinė bakterijų ir mielių kultūra, saldiklis: eritritolis, arbata.
Maistinė vertė (100 ml) – 8 kJ / 2 kcal: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandenių 0.2 g (iš jų cukrų 0.2 g), baltymų <0.01 g, druskos 0 g.