„Englert“ ekologiška indiška sviestinė vištiena pomidorų padaže. Paruošta vartoti.
Švelniai pašildykite neskiestą mikrobangų krosnelėje arba puode (neužvirkite) - ir po kelių minučių mėgaukitės kokybišku, skaniu ir sočiu patiekalu, pagamintu iš geriausių ingredientų.
Patiekite su ryžiais arba gabalėliu šviežios baltos duonos. Puikiai tinka pietų pertraukai ar greitai vakarienei.
„Englert“ ekologiški sultiniai verdami iš ekologiškų jautienos arba vištienos kaulų. Juos lėtai verda kartu su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis 24 valandas. Daugiau nieko. Be skonio stipriklių ir dirbtinių priedų!
„Englert“ sultinius sukūrė seserys Laura ir Christina Englert – jaunoji inovatyvios ir kartu tradicinės šeimyninės įmonės „Feinkost Englert“ karta, kuriai svarbu gaminti vertingus ir kokybiškus produktus bei tobulinti ir paįvairinti asortimentą.
Sudedamosios dalys: pomidorai* 36%, vištiena* 32%, grietinėlė*, svogūnai*, nerafinuotas cukranendrių cukrus*, sviestas* 2%, balzaminis actas* (baltojo vyno actas* 72%, koncentruota vynuogių misa* 28%), pomidorų pasta* 1%, česnakai*, jūros druska, rapsų aliejus*, prieskoniai*, kalendros*, tirštikliai: guaro guma* ir ksantano guma. * - iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) – 575 kJ/137 kcal: riebalų 9.2 g (iš jų sočiųjų 4.2 g), angliavandenių 6.8 g (iš jų cukrų 6.0 g), baltymų 9.6 g, druskos 0.48 g.