Extra virgin alyvuogių aliejus ARBEQUINA, ekologiškas.
Aukščiausios rūšies šalto spaudimo, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaniniu būdu. Iš pietryčių Ispanijoje, Albacete provincijoje, rinktų Arbequina alyvuogių.
Šis ekologiškas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus ARBEQUINA, pasižymi mažu kartumu ir švelniu aitrumu, todėl ypatingai tinkamas tiems, kurie nemėgsta stipraus alyvuogių aliejaus skonio ir vengia kartumo. Turėtų patikti net vaikams.
Skonyje vyrauja džiovinti vaisiai, o aromate juntamos bananų, vaisių tyrės ir gėlių natos.
Ypatingai tinka su makaronų patiekalais, balta žuvimi, ant grotelių keptomis daržovėmis, šaltomis sriubomis, lengvomis salotomis ir švelniais sūriais.
Nepatikėsite kol nepabandysite, kaip maistas gali pasikeisti priklausomai nuo naudojamo aliejaus.
Tinka gardinti paruoštą maistą, trumpai troškinti, kepti.
Aliejaus rūgštingumas 0,11%.
„Pago de Peñarrubia“, tai ekologiškas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus gimęs 2014 m. Ispanijos, iš dviejų žmonių entuziazmo ir atsidavimo, bei meilės savo žemei.
Abu žemės ūkio inžinieriai, tėvas ir sūnus, suvieniję jėgas ir žinias, Peñarrubia valdoje (Hellín, Albacete) sukūrė naują projektą. Idėja buvo ta, kad alyvuogės, kurios jau buvo auginamos ūkyje anksčiau, būtų malamos čia pat, todėl buvo pastatyta aliejaus spaudykla ir viskas, ko reikia kokybiškam produktui gaminti, kontroliuojant visą procesą nuo pradžios iki pabaigos, nuo lauko iki tavo stalo.
Labai džiaugiames, kad „Pago de Peñarrubia“ ekologišką alyvuogių aliejų jau galime pasiūlyti ir tau!
Sudedamosios dalys: ekologiškas extra virgin alyvuogių aliejus.
Maistinė vertė (100 g) – 3700 kJ/900 kcal: riebalų 99.9 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 12.4 g, mononesočiųjų 81.8 g, polinesočiųjų 5.7 g), angliavandenių 0 g (iš jų cukrų 0 g), baltymų 0 g, druskos 0 g, vitamino E 23 mg (192% RMV – referencinė maistinė vertė).