Miežių kava „Chai“ – skoniu ir sudėtimi turtinga ir sodri alternatyva kavai. Gausi antioksidantų, palankiai veikia virškinimo sistemą medžiagų apytaką.
Saldus, riešutinis skrudintų lietuviškų miežių gardumas susilieja su 7 tolimųjų kraštų prieskoniais.
Paruošimas: Įberkite 1 a. šaukštelį kavos į puodelį. Užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 5 min. Gardu su mėgstamu pienu, medumi. Skanaus!
Netinka pusiau automatiniams kavos aparatams. Rekomenduojame naudoti French press ar kitus filtrų kavinukus.
Gardi meilės sau istorija
Mūsų kultūros dalis – istoriškai prasmingos bekofeinės arbatos ir kavos, tvariai gaminamos iš Lietuvoje subrandintų žiedų, šaknų ir sėklų.
Istorinės šių gėrimų alternatyvos nuo seno gaminamos ir vartojamos mūsų kraštuose, yra daugeliui pažįstamos nuo vaikystės, o dabar eksperimentų dėka įgavusios ir šiuolaikinio skonio.
Autentiškoje Sližių dvaro aplinkoje džiovinama, skrudinama „Dvaro kavų” produkcija kviečia lietuviškomis vaistažolėmis mėgautis gurmaniškai, kurti naujus asmeninius ritualus, atgaivinti ryšį su gamta ir istorija.
BE KOFEINO | VIETINĖ ŽALIAVA IR GAMYBA | SENOJI RECEPTŪRA | RANKŲ DARBO
Sudedamosios dalys: miežiai (Hordeum) 90 %, prieskoniai 10 %: Ceilono cinamonas, imbieras, ciberžolė, kardamonas, gvazdikėlis, kajeno pipiras, vanilė.
Maistinė vertė (100 g) – 1326 kJ/317 kcal: baltymų 10 g, angliavandenių 66 g, riebalų 1 g.