Šie „Superbon“ bulvių traškučiai yra natūralaus skonio, pagardinti jūros druska ir juodaisiais pipirais. Ragaukite, mėgaukitės, dalinkitės!
Be glitimo. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams.
„Superbon“ traškučiai gaminami Madrido regione, kuriame plaka pasaulio traškučių širdis: Chueca rajonas. Bulvių traškučiai giliai įsišakniję to regiono bendroje kultūroje. Gamindami savo skaniuosius bulvių traškučius „Superbon“ visada stengiasi atitikti šias vertybes - kokybė, originalumas, prasmė ir estetika.
Traškučiai trumpai kepami, kad įgautų tobulą spalvą, paskui natūraliai džiovinami, kad skonis būtų intensyvesnis, o iš visų Europos kampelių surinkti prieskoniai, suteikia šiems traškučiams unikalų ir netikėtą skonį. Nėra kito būdo tuo įsitikinti, belieka tik jų paragauti!
Sudedamosios dalys: bulvės 67.7%, saulėgrąžų aliejus 30.3%, druska 1%, juodieji pipirai 1%.
Maistinė vertė (100 g) - 2149 kJ/ 515 kcal: riebalų 30 g (iš jų sočiųjų 3.5 g), angliavandenių 52 g (iš jų cukrų 0.9 g), skaidulinių medžiagų 7.7 g, baltymų 7.1 g, druskos 0.40 g.