Šie „Superbon“ bulvių traškučiai yra natūralaus skonio, pagardinti druska. Ragaukite, mėgaukitės, dalinkitės!
Be glitimo. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams.
„Superbon“ traškučiai gaminami Madrido regione, kuriame plaka pasaulio traškučių širdis: Chueca rajonas. Bulvių traškučiai giliai įsišakniję to regiono bendroje kultūroje. Gamindami savo skaniuosius bulvių traškučius „Superbon“ visada stengiasi atitikti šias vertybes - kokybė, originalumas, prasmė ir estetika.
Traškučiai trumpai kepami, kad įgautų tobulą spalvą, paskui natūraliai džiovinami, kad skonis būtų intensyvesnis, o iš visų Europos kampelių surinkti prieskoniai, suteikia šiems traškučiams unikalų ir netikėtą skonį. Nėra kito būdo tuo įsitikinti, belieka tik jų paragauti!
Sudedamosios dalys: bulvės 68.2%, saulėgrąžų aliejus 31.4%, druska 0.4%.
Maistinė vertė (100 g) - 2149 kJ/ 515 kcal: riebalų 30 g (iš jų sočiųjų 3.5 g), angliavandenių 52 g (iš jų cukrų 0.9 g), skaidulinių medžiagų 7.7 g, baltymų 7.1 g, druskos 0.40 g.