„SipSap“ ekologiška beržų sula su imbieru ir laimu – malonus imbiero aštrumas ir lašas gaivaus laimo sulčių. Surinkta ekologiškuose sertifikuotuose miškuose. Skaniausia atvėsinta.
Be laktozės, be glitimo ir be jokių dirbtinių priedų. Sterilizuota ir saugiai uždaryta nenaudojant jokių konservantų.
Atidarytą buteliuką laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 2 paras.
Sužinokite daugiau:
- Šalčininkuose – vieni didžiausių beržų sulos gamintojų Europoje: lietuvišką gėrimą mėgsta ir japonai
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
„SipSap“ – Lietuvoje veikianti įmonė, gaminanti įvairių skonių sulą, kuri surenkama sertifikuotuose miškuose. Tai didžiausia ekologiškos beržų sulos gamintoja Europoje. Įmonės atstovai save vadina skonio perfekcionistais ir visada yra pasiryžę ieškoti naujų skonių tam, kad kiekvienas iš jūsų atrastumėte savo mėgstamiausią.
Sudedamosios dalys: beržų sula* 94.3%, surinkta iš beržų medžių sertifikuotuose ekologiškuose miško plotuose; cukranendrių cukrus* 4.9%, imbiero ekstraktas* 0.5%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis 0.2%, natūralios laimo kvapiosios medžiagos 0.1%.
*– iš ekologinių ūkių.
Galimos natūralios nuosėdos.
Maistinė vertė (100 g) – 85 kJ/20 kcal: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų 0 g), angliavandenių 5 g (iš jų cukrų 4.8 g), baltymų 5 g, druskos 0 g.
Suloje yra natūralių vitaminų ir mineralų: kalio 63 mg/l, kalcio 24 mg/l, magnio 11.4 mg/l, mangano 2.42 mg/l, natrio 0.64 mg/l, geležies 0.59 mg/l, cinko 0.41 mg/l, vitamino C 0.18 mg/100ml.