„Rapunzel“ ekologiškos aguonų sėklos plačiai naudojamos konditerijoje. Tinka įvairiems kepiniams, desertams gaminti. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Prieš naudojimą gerai nuplauti šiltu vandeniu. Rekomenduojama suvartoti ne daugiau nei 20 g aguonų sėklų per dieną.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, sandariame inde.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
DE-ÖKO-006, Čekijos Respublikos žemės ūkis.
Remiantis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com) aguonų sėklos (100 g) turi daug mangano (apie 6.7 mg arba 335% RMV – referencinė maistinė vertė), kalcio (1438 mg arba 179% RMV), vario (1.6 mg arba 160% RMV), fosforo (870 mg arba 124% RMV), magnio (347 mg arba 92% RMV), vitamino B1 (0.9 mg arba 81% RMV) ir kitų naudingų vitaminų bei mikroelementų.
Sužinokite daugiau:
- (angliškai) Poppy seeds Nutrition facts
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
Sudedamosios dalys: ekologiškos aguonų sėklos.
Sudėtyje gali būti glitimo ir garstyčių pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2201 kJ / 533 kcal: riebalų 42 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 4.9 g), angliavandenių 4.2 g (iš jų cukrų <0.5 g), skaidulinių medžiagų 21 g, baltymų 24 g, druskos 0.05 g.