Tinkamai parinkti ir suderinti prieskoniai gali iš esmės pakeisti patiekalo skonį. Siūlome nepaprastai platų prieskonių pasirinkimą, kur savo mėgstamus aromatus atras ir tradicinės virtuvės entuziastas, ir Azijos, Indijos, Arabijos ar Viduržemio jūros virtuvių gerbėjai.
Saldieji kepiniai bei desertai bus išskirtinio skonio bei aromato, jei jiems gardinti rinksiesi aukščiausios kokybės Burbono vanilę, Ceilono cinamono lazdeles, gvazdikėlius. Ekologiškas Ceilono cinamonas suteiks pasakišką aromatą ne tik saldiems kepiniams, bet ir rytietiškiems mėsos bei daržovių patiekalams.
Sumanęs paruošti indišką patiekalą neišsiversi be ciberžolės ar kario. Virtuvė pakvips egzotiškais rytų aromatais naudojant ir tokius prieskonius kaip kardamonas, kalendra, imbieras, kajeno pipirai, kuminai, kurkuma ir kiti. Galime pasiūlyti ir visų prieskonių karaliumi vadinamo šafrano. Itališkų ar kitų tradicinių Viduržemio jūros patiekalų nepavyks paruošti be aromatinių žolelių: rozmarino, baziliko, čiobrelio.
Net įsigydamas įprastus lauro lapus, juoduosius, kvapiuosius ar kitus pipirus, rinkis aukščiausios kokybės ekologiškus arba biodinaminius (demeter) prieskonius. Tokių prieskonių aromatas bus autentiškas ir intensyvus, nepaveiktas jokių cheminių medžiagų.