Migdolų miltų atsargų rasite pas daugelį besidominčių konditerijos subtilybėmis. Šis produktas sparčiai populiarėja dėl kepiniams ir kitiems patiekalams suteikiamo malonaus skonio, o taip pat ir jo maistinės vertės.
Migdolai ir iš jų gaminti miltai yra puikus augalinių baltymų šaltinis, be to, juose yra daug skaidulinių medžiagų. Migdolų miltuose nėra glitimo.
Ekologiški migdolų miltai yra puiki alternatyva įprastiems kvietiniams miltams. Ruošiant mėgstamų kepinių tešlą dalį miltų galite pakeisti migdolų miltais. Pyragai, sausainiai ar keksai įgaus malonų riešutinį poskonį. Aukštos kokybės migdolų miltai yra svarbiausia rafinuotųjų „macarons“ sausainėlių bei daugelio kitų subtilių desertų sudėtinė dalis.
Žiupsnelis migdolų miltų pravers norint sutirštinti sriubas ar padažus, taip jų skonių kompoziciją papildant švelniomis migdolų skonio natomis.