Grikiai – daugelio mėgstamos, puikaus skonio kruopos. Atraskite šią tradicinę lietuvišką grūdinę kultūrą iš naujo. Ekologiškuose Lietuvos ūkiuose užauginti grikiai praturtins Jūsų kasdienę mitybą. Mūsų siūlomi termiškai apdoroti grikiai yra neperkepinti ir pasižymi puikiu skoniu. Iš jų paruošite gardžią košę, apkepus, paplotėlius ir kitus patiekalus.
Ieškantiems naujų skonių siūlome terminiu būdu neapdorotus grikius. Šie grikiai pasižymi švelnia tekstūra ir subtiliu skoniu. Naudokite juos tiems patiems patiekalams, kuriuos ruošiate su kepintais grikiais.
Kasdienį valgiaraštį taip pat paįvairinkite nekepintais grikių dribsniais, džiovintais daigintais grikiais, grikių miltais. Nuolat skubantiems puikus pasirinkimas – ekologiški nekepintų grikių dribsniai. Laiko stoka nebesutrukdys pasirūpinti pilnaverčiais pusryčiais, nes grikių dribsnius paruošite vos per 5 min. Dar daugiau galimybių improvizuoti ruošiant sveikatai palankius patiekalus suteikia ekologiški lukštentų nekepintų grikių miltai be glitimo.
„Tundra“ ekologiški daiginti grikiai – dar vienas maistingas produktas, kurį verta išbandyti. Traškius, lengvai salstelėjusio skonio daigintus grikius berkite į žaliuosius kokteilius, košes, salotas, sriubas, desertus bei saldžiuosius kepinius – pasitelkite fantaziją ir atrasite begales būdų šiais grikiais paįvairinti savo mitybą.