Aukštos kokybės konservuotos daržovės praverčia tiek kiekvieną dieną, tiek ruošiant šventinius patiekalus. Tai geras būdas užtikrinti raciono įvairovę visais metų laikais, o taip pat mėgstamus patiekalus paruošti greičiau ir paprasčiau.
Dėmesingai atrinktame asortimente rasi mėgstamas konservuotas daržoves, o taip pat tokių, kurių verta paragauti. Ekologiškuose ūkiuose užaugintos daržovės ruošiamos nedelsiant po derliaus nuėmimo. Pirmenybę teik konservuotoms daržovėms be pridėtino cukraus ir druskos.
Maisto atsargose apdairu visada turėti keletą indelių konservuotų žirnelių ir kukurūzų. Marinuoti burokėliai yra dar vienas produktas, kuris praverčia tiek vasarą, tiek žiemą.
Tikrai pasiteisins ir atsargų lentynoje esanti skardinė luptų arba smulkintų pomidorų, o taip pat indelis pomidorų tyrės ar pastos. Italijos ekologiniuose ūkiuose užauginti pomidorai perdirbami tik pilnai sunokę, todėl bus nesunku pajausti jų išskirtinį aromatą bei skonį.
Iš skirtingų konservuotų pupelių bus lengva išsirinkti mėgstamiausias. Ekologiškos sviestinės pupelės niekada nenuvilia, tačiau verta išbandyti ir konservuotas juodąsias bei egzotiškesnes edamame pupeles.
Nuolat ieškantiems naujų skonių verta atkreipti dėmesį į duonvaisio gabalėlius, artišokus, kimčius ir kitas konservuotas daržoves.