Miso pasta, jūros dumbliai ir sojų lecitinas yra ingredientai, dažnai naudojami Azijos virtuvėje. Sojų pasta yra šalutinis sojų aliejaus gamybos produktas, naudojamas kaip emulsiklis maisto produktuose, pavyzdžiui, šokolade ar kepiniuose. Miso pasta – fermentuota sojų pupelių pasta, naudojama japonų virtuvės sriubose, marinatuose ir padažuose, o jūros dumbliai yra turtingas maistinių medžiagų, tokių kaip jodas, šaltinis ir yra naudojami kaip kvapioji medžiaga arba garnyras sriuboms, salotoms ar sušiams.
Visi šie ekologiškai išgaunami produktai gali turėti naudos mūsų sveikatai: sojų lecitinas yra cholino, maistinės medžiagos, svarbios smegenų veiklai, šaltinis, miso pastoje gausu probiotikų, proteinų, vitaminų ir mineralų, o jūros dumbliuose gausu jodo, kalcio, geležies ir magnio.
Pasirinkęs šiuos skonius ne tik atrasi naujus receptus savo virtuvėje, tačiau ir pasirūpinsi sveikata bei padėsi organizmui išsivalyti. Biodinaminiuose ūkiuose auginti ekologiški produktai suteiks naujų spalvų tavo kasdienybei!