Vargu ar daug yra tokių virtuvių, kurių spintelėse nėra miltų. Išplėsk savo miltų atsargas, papildydamas jas skirtingų grūdinių kultūrų ekologiškais miltais.
Maišant įvairius miltus galėsi kiekvieną kartą iškepti išskirtinio skonio duonos, pyragų ar blynų, net neieškodamas naujų receptų. Ieškantiems sveikatai palankesnių produktų, siūlome rinktis pilno grūdo miltus. Tokie miltai yra nesijojami, todėl jų sudėtyje lieka visos grūdo dalys, įskaitant sėlenas. Pilno grūdo miltus naudok vietoje įprastų, pakeisdamas dalį recepte nurodyto miltų kiekio. Įprastus kvietinius miltus taip pat galima drąsiai keisti biodinaminiais speltų miltais.
Besilaikančius beglitimės mitybos galime maloniai nustebint plačiu miltų be glitimo asortimentu. Ekologiški avinžirnių, linų sėmenų, kukurūzų, Teff, ryžių, avižų ar grikių miltai be glitimo atvers galimybes maitintis gardžiai, įvairiai ir sveikai. Ruošiant maistą pravers ir ekologiški tapijokos miltai be glitimo, kurie dažniausiai naudojami, kaip tirštiklis.
Puoselėjantys aistrą konditerijai turėtų nepristigti kokosų ir migdolų miltų, kurie kepiniams suteiks išskirtinio skonio bei aromato. Kokosų ir migdolų miltais gali pakeisti dalį kepinių receptuose nurodyto miltų kiekio – Tave nustebins malonus riešutų aromatas ir puiki kepinio tekstūra.