Sultys yra skirtos ne gerti, o mėgautis jas valgant. Žinoma, jei jos kokybiškos ir pagamintos ne iš koncentrato. O kitokių ir gerti neverta.
Mitybai praturtinti: ekologiškos granatų, burokėlių, spanguolių, mėlynių, acerolos ir kitos sultys.
Mangų ir obuolių, ananasų sultys gali pakeisti desertą, glotnučiai – greitus priešpiečius ar pusryčius.
„Rabenhorst“ sultys išpaustos iš vaisių, daržovių ir uogų, pagamintos nenaudojant koncentratų. Jos yra išskirtinai sodraus skonio. Pasterizuojamos palaikius iki 20 sekundžių 80-90ºC temperatūroje ir greitai atvėsinamos, todėl gerai išlaiko naudingas medžiagas. Vaisiai, uogos ir daržovės sultims vežamos iš ekologinių ūkių tose vietovėse, kur jie geriausiai atskleidžia savo skonį ir savybes.