Įprasta kalbėti apie per didelio druskos kiekio žalą, tačiau būtina atminti, kad nedideli druskos kiekiai yra būtini mūsų organizmui. Dėl šios priežasties apdairu patiekalus sūdyti negausiai, tačiau aukščiausios kokybės druska. Svarbu rinktis natūralią, nerafinuotą ir sunkiaisiais metalais neužterštą druską.
Rinkis tradiciškai išgaunamą jūros arba Himalajų druską. Mūsų siūloma jūros druska gaunama iš jūros vandens, specialiuose baseinuose išgarinant vandenį. Šio produkto aukščiausią kokybę užtikrina laboratoriniai tyrimai. Natūraliai padidintas jodo kiekis yra jūros dumbliais praturtintoje jūros druskoje.
Himalajų druska pasižymi kiek neįprasta švelniai rožine spalva bei išsiskiria mineralų gausa. Prieš 500 milijonų metų susidariusi Himalajų druska glūdi 300-600 m. gylyje, todėl yra apsaugota nuo taršos ir kito neigiamo aplinkos poveikio. Nerafinuota ir chemiškai nevalyta druska išsaugo visas geriausias savo savybes.
Pagal savo įpročius bei poreikius rinkis smulkią arba stambaus malimo druską. Druska su prieskoninėmis žolelėmis pasitarnaus, norint greitai ir patogiai pagardinti salotas ar kitus mėgstamus patiekalus.