Lėtai džiovinti vaisiai bei uogos – skanus ir sveikas desertas, kuris pradžiugina tiek vaikus, tiek suaugusius ragautojus. Ne mažiau gardžios ir maistingos yra liofilizuotos uogos.
Labai plačiame LIVIN asortimente rasi pamėgtus vaisius bei uogas, o taip pat daug naujų skonių. Džiovinti abrikosai, minkštos datulės, razinos, slyvos ar spanguolės yra gardus užkandis, o taip pat praverčia ruošiant desertus ir kitus patiekalus. Džiovintos figos ir datulės gali pasitarnauti kaip cukraus pakaitalas kepiniuose ir košėse. Goji uogos, peruvinės dumplūnės ar šilkmedžio uogos patiks mėgstantiems atrasti naujus skonius.
Mūsų džiovinti vaisiai ir uogos yra ekologiški. Prieš džiovinimą vaisiai nemirkyti cukruje ir nėra paveikti sieros dioksidu. Vaisiai švarūs, pakeliuose paruošti valgyti. Ragaudamas lengvai pajusi skonių skirtumą. Liofilizuotos uogos staigiai sušaldomos itin žemoje temperatūroje. Taip jos praranda vandenį, bet išsaugo vitaminus ir mineralus. Liofilizuotos uogos – gamintos Lietuvoje, iš lietuviškų uogų ir egzotiškų vaisių.
Džiovintos ir liofilizuotos uogos bei vaisiai labiausiai tinka vaikams (ir ne tik jiems) vietoje saldainių, taip pat dėti į kremus, desertus, o taip pat gardinti košes.