Puodelis žaliosios arbatos atgaivina, suteikia energijos, įkvepia bei sujungia žmones. Arbatos pertraukėlė bus dar malonesnė, jei pirmenybę teiksi ekologiškai aukštos kokybės arbatai, užaugintai natūraliai palankiomis sąlygomis. Dėmesingai atrinktame asortimente rasi labai plačią žaliosios arbatos skonių paletę. Arbatą rinkis tiek pagal skonį, tiek mėgstamą paruošimo būdą – birią, plikomą pakeliuose arba žaliosios arbatos miltelius.
Autentiška japoniška žalioji arbata maloniai nustebins gurmanus, vertinančius subtilų ir rafinuotą skonį. KEIKO arbata yra užauginta pusiau šešėlyje ekologiniuose ūkiuose, pačiuose Japonijos pietuose. Tausojantis auginimo bei itin švelnus apdorojimo būdas leidžia atsikleisti unikaliam skoniui ir išsaugoti visas naudingas žaliosios arbatos savybes.
Ajurvedinė žalioji arbata suteiks energijos einantiems sąmoningo gyvenimo keliu. Mėgstantiems atrasti naujus skonius, verta išbandyti išskirtinio skonio ekologišką tulsi arbatą. Ekologiniuose ūkiuose užauginti tulsi (šventojo baziliko) lapeliai bei žiedai, sumaišyti su žalia arbata, kitais augalais bei prieskoniais paturtins tavo skonių žemėlapį.
Mėgstamą žaliąją arbatą ruošk pagal gamintojo rekomendacijas – taip atsiskleis pačios geriausios arbatos savybės.