Sirupai – populiarūs saldikliai, naudojami įvairiose kulinarijos srityse – nuo pusryčių patiekalų, tokių kaip vaflių ir blynų, iki gardžiausių desertų ir gėrimų. Kaip bebūtų, kartais norisi atnaujinti savo meniu sveikesniais, mažiau cukraus turinčiais variantais, kuriuos padės sukurti natūraliai saldūs sirupai.
Klevų sirupas – bene populiariausias variantas, gaminamas verdant klevo sulą, kol ši sutirštėja į sodrią, karamelės pavidalo masę. Tai natūralus saldiklis, kuriame gausu antioksidantų ir mineralų, tokių kaip cinko ir mangano. Savo ruožtu agavų sirupas – dar vienas natūralus saldiklis, kilęs iš Meksikos, dažnai naudojamas kaip veganiška medaus alternatyva. Na, o svarainių sirupas turi saldaus gėlių poskonio ir dažnai naudojamas kaip ledų ar jogurto užpilas ar arbatoms ruošti.
Bet kuris LIVIN sirupų asortimento produktas yra ekologiškas ir biodinaminis – taip ne tik pasisaldini dieną, tačiau darai tai atsakingai! Daugelis pasirinkimų yra veganiški, be glitimo ir be gyvūninės kilmės produktų, tad savąjį variantą atras kiekvienas nepriklausomai nuo mitybos įpročių. Atrask sveikesnę kasdienybę ir mėgaukis naujais skoniais jau šiandien!